(Foto: Ann-Helen Sedolfsen)

Fartsfylt friluftsskole i Beisfjord

Skrevet av Pressemelding
12.03.2019 09:43 - OPPDATERT 12.03.2019 09:59

Fra tirsdag til torsdag i forrige ukes vinterferie ble det arrangert friluftsskole i Beisfjord for barn og ungdom i Narvik i alderen 10-13 år.

Friluftsskolen er et samarbeid mellom Narvik kommune og Midtre Hålogaland friluftsråd, hvor formålet er å gi barn og ungdom et attraktivt ferietilbud, en introduksjon til friluftslivet og tre fartsfylte dager med mye lek og moro.

På friluftsskole i Beisfjord fikk deltakerne prøve ulike friluftsaktiviteter som skilek, aking, båltenning og matlaging.

– De fikk også lære hvordan man planlegger og forbereder en lengre tur. Siste dag av friluftsskola var det nemlig tid for ekspedisjon, skriver Torgeir Bremer i Midtre Hålogaland Friluftsråd i en pressemelding.

Turen gikk opp Stubblidalen mot foten av Rødtinden i nydelig vintervær. Etter mange kilometer på ski ble turen avsluttet med varm lunsj av Bidos tilberedt på bålet. 

Ann-Helen Sedolfsen og Lars-Erik Niia var ledere på friluftskola og kan fortelle om et vellykka arrangement.

– Veldig hyggelige, spreke og glade unger forteller Ann-Helen Sedolfsen, som til daglig jobber som lærer ved Narvik ungdomsskole. 

Friluftsskole i skoleferiene har blitt en fast tradisjon i Narvik og til sommeren er det nye sjanser til å bli med.

– I sommerferien planlegger vi et større arrangement med plass til flere deltakere, dyktige instruktører, god mat og mange spennende friluftsaktiviteter i Narvikregionen, skriver Torgeir Bremer.

Invitasjon til Friluftsskole sendes ut til skolene og legges ut på friluftsrådets hjemmeside.

Bildeserie
Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.