Pål Klausen, Christoffer Karlsson, Ciprian Matei, Thomas Eilertsen Valle, Hans Erling Hansen og Jan Erik Dalbu søker etter ny arbeidsplass. Foto: Privat

Mistet jobben fredag - nå søker de etter ny arbeidsplass

Skrevet av Frida Brembo-Egilsrud
09.02.2019 09:19 - OPPDATERT 09.02.2019 10:44

Seks ansatte mistet jobben fredag da Saltvik Påbygg AS meldte oppbud.

Nå søker de seks arbeidsledige etter ny arbeidsplass i et innlegg på Facebook. 

– Vi guttan på Saltvik Påbygg AS ble i dag arbeidsledige. Men vi vil ut i arbeid igjen snarest, derfor lager vi dette innlegget og håper dere kan kan hjelpe oss å dele dette hærifra og til månen.

Trykk på bilde over for å lese innlegget på Facebook.

I innlegget er det skrevet om en bred arbeidserfaring og et ønske om å komme raskt ut i jobb igjen. Facebook-innlegget har i skrivende stund blitt delt 152 ganger. 

MELDTE OPPBUD

Det var også på Facebook daglig leder Ole Saltvik, først meldte om at de seks mister jobben.

– Etter at vår samarbeidspartner på kran av uforståelige og unødvendige årsaker varslet kansellering av samarbeidsavtalen med oss med virkning fra 31.12.18, mistet vi viktige kontrakter og de med viktige inntekter. Dette skjer i en periode hvor vi er delvis ny-startet og fortsatt under oppbygging. Da er det selvfølgelig krise når hovedårsaken til starten for Saltvik Påbygg AS trekker seg fra sine forpliktelser. Blant annet hadde vi kontrahert to påbygg med chassis leveranse i januar-februar, hvor eierne trakk seg som følge av kansellering av samarbeidsavtalen, skriver Ole Saltvik i innlegget. 

–Vi har i tiden gjort det vi kunne for å dra inn mer arbeid, og våre dyktige ansatte har virkelig stått på for å få arbeidet unna. Produktene som er levert ut fra Saltvik Påbygg AS står det virkelig respekt av, og de holder kvalitet av høy klasse. Dessverre var det ikke nok, utgiftene ble høyere enn inntektene. Med lite ordrereserver i tillegg, hadde vi dessverre ikke annet valg enn å begjære oppbud i dag.

– Det er svært synd at 6 dyktige ansatte mister sitt arbeid, og vi håper at de av våre følgere som ser denne statusen legger seg på minnet at det er 6 meget dyktige arbeidere som ønsker seg videre arbeid, skriver han videre.

 

 

 

Les mer om:

Jobb Saltvik Påbygg
Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.