Odd Fellow II var den andre av skøytene som Odd Fellow-ordenen har samlet inn penger til. Den tredje skal stasjoneres i Bodø. Foto: Kjetil Ree

Narvik-logene gir gaver til redningsskøyte og demensforening

Skrevet av pressemelding
20.04.2019 16:45 - OPPDATERT 21.04.2019 09:00

Inviterer til overrekkelse 24. april.

Fredag 26. april fyller Odd Fellow-ordenen 200 år. Dette er en begivenhet som markeres over hele verden.

Odd Fellow-logene i Narvik, bestående av 3 Rebekkaloger (dameloger) og 2 herreloger, markerer dette jubileet ved å gi en pengegave til en veldedig organisasjon i vårt nærområde.  

Valget falt på Narvik Demensforening, som får 30.000 kroner i gave. 

– Odd Fellow-logene i Narvik gir årlig gaver til sosiale formål, men i år går vi ekstra ut til Demensforeningen. Nasjonalt har vi, over mange år, hatt flere innsamlingsaksjoner til større hjelpeprosjekter både nasjonalt og internasjonalt, heter det i en pressemelding.

Den siste store innsamlingen har gått til Redningsselskapet som fredag 26. april klokken 12:00 døper ny redningsskøyte ved honnørbryggen i Oslo.

Dette er «vår» tredje innsamlingsaksjon til Redningsselskapet, som går til ny Redningsskøyte, og denne får navnet «ODD FELLOW III». 

Etter en besøksrunde til forskjellige byer langs kysten blir «Odd Fellow III» fast stasjonert i Bodø, hvor den ankommer 25. mai.

– Vi er stolte over denne innsamlingsaksjonen, og spesielt at Redningsskøyta blir stasjonert her nord.

Odd Fellow-logene i Narvik vil, internt, markere 200-årsjubileet med Festloger i ordenes lokaler i Narvik og festmiddag utenfor lokalene. 

Overrekkelse av gaven til Narvik Demensforening vil skje i Ordenens lokaler i Narvik, Fjellveien 1, den onsdag 24. april klokken 12.00.

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.