Prosjektorganisasjonen for nye Narvik kommune: Lena Borge Haakonsen, rådgiver HR, Kristoffer Klem Bergersen, informasjonsrådgiver, Bjørn Arvid Marthinussen, rådgiver HR, Gro Monsen, prosjektressurs og prosjektleder VIggo J. Dale.

Nye Narvik er endelig på nett!

Skrevet av pressemelding
15.03.2019 21:25 - OPPDATERT 16.03.2019 07:06

På siden kan både innbyggere og ansatte i Ballangen, Narvik og Tysfjord kommuner lese mer om nøyaktig hvordan det arbeidet med den nye kommunen foregår.

Prosjekt Nye Narvik 2020 - kommunesammenslåingen - har nå fått en egen nettside:

www.nyenarvik.no

Fra 1. januar 2020 bor vi alle i det som skal bli nye Narvik kommune. Den kommunen er ikke bygd ennå. Det arbeidet pågår nå.

På www.nyenarvik.no finner du fellesnemndas møter, sakspapirer - og informasjon om prosessen frem mot 1. januar 2020.

Relevante dokumenter vil også bli publisert på siden fortløpende. Blant annet kan man finne rapporten med forslag til politisk og administrativ organisering av Nye Narvik kommune på siden, og omstillingsavtalen.

Hvem som sitter i de forskjellige utvalgene og organene finner man også på www.nyenarvik.no

– Det er lett å glemme at det er ikke slik at en kommune skal bli en del av en annen kommune, vi bygger en helt ny kommune fra grunnen av. Det arbeidet er nå i gang for fullt, sier prosjektleder Viggo J. Dale.

Et av målene med denne nettsiden er å gjøre informasjon rundt prosessen tilgjengelig, så tidlig som mulig.

 

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.