Lokale Økoråd valgte lokalt da profilen skal bygges om. Fra venstre, Kenneth Kristensen, designer, Anders Horne, kontorleder, Brita Bjørnbakk, daglig leder, Geir Arne Mathisen, daglig leder Økoråd, Ingrid Sørensen, senior designer, Stian Berg Johansen, intraksjonsdesigner. Foto: Riktig Spor

Offensive Økoråd har snart 70 ansatte – med lidenskap for tall

Skrevet av PRESSEMELDING FRA RIKTIG SPOR
12.04.2019 10:15

Økoråd Gruppen skal pusse opp profilen, og valgte Riktig Spor Narvik AS som leverandør for webdesign og profilutforming.

Økoråd er en gruppering med lokalt eide regnskapskontorer lokalisert i Vesterålen, Ofoten og Salten. Nå skal Riktig Spor Narvik AS hjelpe kjeden med å bygge en felles identitet, og å friske opp profilen til en fremtidig merkevare.

 – Økoråd har snart 70 ansatte med en sterk lidenskap for tall og de er en viktig samarbeidspartner for sine kunder. Riktig Spor har den samme lidenskapen for kommunikasjon og design. Vi er sikre på at samarbeidet vil bidra til større kjennskap og helt nye markeder og forretningsområder for Økoråd, sier kontorleder Anders Horne i Riktig Spor Narvik AS.

Økoråd ønsker mer synlighet og en tydeligere profil i sine respektive markeder.

– Gruppen har en vekststrategi og ønsker flere regnskapskontorer med på laget. Riktig Spor Narvik skal hjelpe Økoråd å utvikle digitale flater som gjør møtet med kunder og samarbeidspartnere enklere, sier kontorleder Anders Horne i Riktig Spor Narvik AS.

Geir Arne Mathisen er daglig leder i Økoråd Gruppen og forteller at avtalen i utgangspunktet innebærer utvikling av en helt ny nettside og ny og tydeligere profil i markedet.

– Hvert enkelt kontor har sin styrke i sin lokale forankring og nærhet til kundenes hverdag.  Vi har svært kompetente ansatte som hver dag står på for sine kunder, både som regnskapsførere og rådgivere innenfor alt som har med økonomi å gjøre. I sum mener vi dette gir Økoråd Gruppen høy troverdighet i markedet og kundene trygghet i forhold til å få den til enhver tid beste kompetanse og rådgiving, sier Mathisen.

– Økoråd skal fremstå som en seriøs og tydelig aktør. Vi ønsker å tiltrekke oss de beste når vi rekrutterer nye økonomirådgivere til våre kontorer. Det betyr at vi ønsker å ha de beste rådgivere på det som har med økonomi å gjøre, men like viktig er det å være gode arbeidsgivere og få folk til å trives på jobben, da gir vi de beste rådene, sier Geir Arne Mathisen.

 

 

 

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.