Stamina Trening-navnet forsvinner innen kort tid fra Bodø. Foto: Stamina

Stamina Trening blir til Family Sports Club

Skrevet av Markus André Jensen
15.03.2019 12:06 - OPPDATERT 15.03.2019 16:08

Eieren gjør nytt oppkjøp - får 56 sentre med over 70.000 medlemmer.

Siden 2012 har kjeden båret navnet Stamina. Men nå er den æraen over.

I fjor kjøpte selskapet Norsk Treningshelse AS, med Trond Mohn og Arne Instebø som de to største eierne, opp Staminas treningsdivisjon. 

FÅR NYTT NAVN

Nå kjøpes også kjeden Family Sports Club opp og fusjoneres med Stamina Trening.

Den nye kjeden får 56 sentre over hele landet og en medlemsmasse på over 70.000 personer - og den blir hetende Family Sports Club.

– Vi visste at Stamina-navnet levde på lånt tid, så dette er ingen overraskelse for oss, sier Amund Jenssen - en av to senterledere i Bodø.

– For nordlendinger er nok Family Sports Club relativt ukjent, men det skal vi gjøre noe med. De signalene vi har fått nå er at det skal investeres tungt og det skal gå raskt fremover, sier han.

 

EFFEKTIV SALGSPROSESS

I en pressemelding beskriver Norsk Treningshelse AS oppkjøpet slik:

– Salgsprosessen har vært kort og effektiv. Family Sports Club Norway AS passer svært godt inn i Norsk Treningshelses strategi som er tuftet på etablering av et bredt treningstilbud, utvidet medisinsk behandlingstilbud, blant annet med behandling som fysioterapi og legekonsultasjon knyttet til medlemskapet. Family Sports Club sine sentre vil bli drevet videre som i dag, med lokalt eierskap, med samme fokus og strategi, men med et gradvis utvidet tjenestetilbud innenfor medisinsk behandling.

 

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.