Foto: Presse

Stjernebooking til Haikjeften!

Skrevet av Pressemelding
12.04.2019 09:15

Få Skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola. Nå kommer hun til Narvik.

Kvinnen bak udødelige hits som "Fångad av en stormvind", "Främling", "Mickey" og "Tommy tyvker om meg" trenger ingen nærmere introduksjon. 

Superstjerna har deltatt i Eurovision Song Contest tre ganger, og stakk ettertrykkelig av med seieren med låten "Fångad av en stormvind" i 1991. Carola Häggkvist har for ettertiden blitt stående som et ikon for flere generasjoner. 

I fjor feiret hun 35 år som artist, og til sommeren setter hun endelig sine bein i Narvik. Dette er en av veldig få konserter Carola gjør i Norge i år, og ryktene sier at hun gleder seg veldig til å spille på Haikjeften. 

– Her blir det vindmaskiner og allsang så de hører det helt til Kiruna! Dette kommer til å bli et fyrverkeri av en konsert med en av Skandinavias største entertainere. Jeg så henne nylig på et stort arrangement i Oslo, og hun leverte varene så det holdt, sier en entusiastisk Stein Hjertholm, som er initiativtaker til festivalen. 

Carola leverer et show så spekket med superhits og allsangfavoritter at få kan måle seg. Vi er klare til å la oss fange av Carola Häggkvist! 

Haikjeften går av stabelen for første gang i Bromsgårdparken i Narvik 22-24 august. Til nå er Sondre Justad, Lind + Nilsen + Fuentes + Holm, Carola og Kristian Kristensen booket til festivalen.

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.