Nordlyset har nok noe av æren for at vinterturismen vokser. Foto: Rune Dahl/Visit Narvik

Vinterturismen i Narvik tar av

Skrevet av pressemelding
11.04.2019 12:21

– Vi begynner å se resultatet av flere års målrettet arbeid, sier Visit Narvik-sjefen.

Utenlandske hotellovernattinger i Narvik-regionen har økt med nesten 28 prosent på ett år.

– Vi begynner å se resultatet av flere års målrettet arbeid. Og ikke minst ser vi resultatet av godt samarbeid og felles løft, mellom kommunene og næringen og bedriftene imellom, sier daglig leder Lise Janita Hansen i en pressemelding fra Visit Narvik.

Gjester fra England, Tyskland, Kina, Sveits, Spania og Frankrike som har stått for den største økningen.

– Det har av mange vært jobbet målrettet med ferie og fritidsmarkedet i lang tid, og tallene viser nå at jobben gir resultater. Vi har mer å tilby i Narvikregionen, og det viser gjestene at de setter pris på, sier Hansen.

– Nå har både turoperatørene og den enkelte turist fått opp øynene for at vi har mye å tilby i Narvik-regionen både sommer og vinter, legger hun til.

Hansen understreker at det er viktig å videreutvikle tilbudet i kommunen i årene som kommer.

– Det er derfor viktig med utvikling av flere aktiviteter og ikke minst nye bosteder som hytter og camping. Det vil bidra til at turistene legger mer penger igjen og resultatet blir flere arbeidsplasser og mer penger i kommunekassa, sier Hansen.

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.