Narvik Nu søker nye eiere/drivere

Skrevet av redaksjonen
05.08.2019 14:54

Informasjon til våre lesere.

Som de fleste har fått med seg har Narvik Nu hatt en svært problematisk oppstart. Situasjonen er og har vært sterkt beklagelig, og siden vi ikke har hatt stab de siste måneder, har vi heller ikke hatt ute nye saker. Dette har ført til at de aller fleste abonnentene har forlatt oss.

Dette har vi selvfølgelig forståelse for – gitt den manglende publisering av saker og den generelle usikkerheten.

(For ordens skyld: Abonnement på Narvik Nu kan enkelt sies opp fra emneknaggen MINE SIDER som du finner i menyen på forsiden.)

Gjennom våren og sommeren har vi forsøkt å sette stab på nytt. Vi har vært i kontakt med 10-12 kandidater. Vi har også vært i god og konkret dialog med en lokal aktør om å overta Narvik Nu. I det lengste hadde vi håpet å kunne løse situasjonen.  

Men ingen av disse forsøkene har ført frem.

Vi er fortsatt overbevist om at Narvik både fortjener og behøver to aviser. Vi er like overbevist som før om at det kan skapes en sunn og sterk avisbedrift – med trygge arbeidsplasser og god økonomi.

Men dette krever at avisen drives av og for narvikfolk.

Vi går derfor nå åpent ut og søker nye eiere og drivere av Narvik Nu.

Nye eiere vil overta selskapet Narvik Publishing AS – som er ferdig satt opp for nettavisdrift med alle nødvendige systemer.

Vi søker noen med brennende lyst til å skape en god avis – og som ser hvor viktig det er for Narvik-samfunnet at det finnes to aviser i byen.

Som nåværende eiere vil vi være ytterst løsningsorienterte hva gjelder en best mulig inngang for eventuelle nye eiere. Om ønskelig kan vi også være åpne for partnerskap/medeierskap.

Nåværende eiere vil ta endelig stilling til selskapets fremtid innen begynnelsen av september.

Henvendelser gjøres skriftlig til undertegnede.


Geir Are Jensen
Styreleder
Narvik Publishing AS

Epost: [email protected]

Debatt
Narvik Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.